Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Zengin helt klar för Besiktas - hyrs ut av Hammarby

Allsvenskan

Erkan Zengin är nu helt klar för Besiktas. Den turkiska klubben hyr honom fram till sommaren och har sedan option på att köpa loss honom.

Som fotbollskanalen.se tidigare rapporterade handlar det i första läget om en utlåning av Erkan Zengin. Han kommer att spela med Besiktas fram till sommaren och sedan får turkarna ta ställning till om de vill köpa loss mittfältaren.
- Skulle vi efter säsongen vilja köpa loss honom från Hammarby får vi betala 400 000 euro (4,3 miljoner kronor) till för övergången, säger Besiktas vise ordförande Levent Erdogan till fotbollsverige.se.

På måndagsmorgonen klarade Erkan Zengin läkarundersökningen. Efter undersökningen åkte Zengin till träningsanläggningen BJK Nevzat Demir för att träffa sina nya lagkamrater. Besiktas betalar 1 miljon kronor för att hyra Zengin. Själv får Zengin 915 000 kronor för övergången och för varje match han spelar får han 32 000 kronor.

Annons
Publicerad 2009-01-19 kl 14:41
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto