Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Kaka: Antingen Milan eller Real Madrid

Spanien

Kaka ha nobbat Manchester City, men det är inte säkert att han kommer att stanna i Milan för alltid, skriver spanska AS.
- Antingen stannar jag i Milan eller så går jag till Real Madrid, ska Kaka ha sagt till sin pappa och rådgivare Bosco Leite.

Enligt spanska AS var en av anledningarna till att Kaka nobbade Manchester City att han vill hålla dörren öppen för Real Madrid. Tydligen har spelaren bara två klubbar där han kan tänka sig att spela:
- Antingen stannar jag i Milan eller så går jag till Real Madrid, ska Kaka ha sagt till sin pappa och rådgivare Bosco Leite enligt den spanska tidningen.

Kaka har placerats i Real Madrid flera gånger tidigare. Oftast handlar det om kandidater som inför presidentvalen lovar att värva brassen. Nyligen avgick Ramon Calderon från Reals presidentpost och nyval väntar inom överskådlig framtid. Frågan är bara om det kan ha med det här ryktet att göra?

Annons
Publicerad 2009-01-21 kl 12:04
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto