Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nu krånglar Arsjavin

England

Arsenal och Zenit är överens om en övergångssumma för Andrej Arsjavin. Nu kommer nästa tunga slag för Arsenal - Arsjavin kräver en jättelön.

Nu är Arsenal och Zenit äntligen överens om en övergångssumma på cirka cirka 168 miljoner kronor för Andrej Arsjavin. Men direkt stötte Arsenal på nästa problem - att försöka matcha ryssens lönekrav.

Det är Zenit som i ett pressmeddelande lägger över skulden för den segdragna processen på Arjsavin. De menar att hans lönekrav har varit svåra för Arsenal att möta. De antyder att Arsjavin, eftersom han kan få kompensera Zenit med runt 36 miljoner kronor för att få igenom flytten, kan kräva dem av Arsenal istället genom en högre lön.
- För tillfället är Arsjavins personliga krav det största hindret för transfern. Spelaren och hans agent har gjort klart för Arsenal att han kräver en högre lön, vilket Arsenals ledning inte är berett att betala. För tillfället kommer Arsenal endast att möta dessa krav med en lägre transfersumma. Just nu gör det hela transfern tveksam, säger en representant för Zenit.

Annons
Publicerad 2009-01-27 kl 14:53
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto