Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Hammarby kan glömma Bengtsson - TFF på väg att förlänga med talangen

Allsvenskan

Hammarby går miste om Trelleborgs Rasmus Bengtsson. TFF bekräftar i dag att förhandlingar om ett nytt kontrakt snart påbörjas.

- Han har aldrig varit ens nära att lämna oss. Nu ska vi så snart han hunnit ställa om klockan efter landslagsturnén börja förhandla om en förlängning av hans kontrakt, avslöjar Trelleborgs klubbdirektör Lasse Larsson.

Rasmus Bengtsson gjorde annars gällande i en intervju för ett par veckor sedan att Trelleborgs löneerbjudande inte var tillräckligt.
TFF har, erfar FotbollDirekt.se, lyssnat och närmat sig supertalangen med stööre pengar.

- Inga kommentarer. Det vill jag inte kommentera, säger Lasse Larsson.

Men ni har stora förhoppningar om att kunna förlänga hans kontrakt som går ut i höst? - Det kan jag säga att vi har. Så snart vi får möjlighet så ska vi sätta oss ner med honom och prata vidare.

Annons

Hur oroliga har ni varit - han har ju sett ut att vara nära Hammarby?

- Men det har han ju aldrig varit. Vi har hela tiden vetat vart vi har haft Rasmus som hela tiden uppträtt ärligt och förtroendeingivande mot oss.

- Han har hela tiden sagt - att om han byter klubb så ska det vara en utländsk klubb. Det gäller fortfarande.

Hur ser du på uppståndelsen kring Rasmus Bengtsson?
- Det är en massmedial grej. Det är det verkligen. En flytt har ju aldrig varit aktuell. Det har vi ju vetat hela tiden och varit lugna.

- Det gäller också att värdera det sportsliga mot det ekonomiska. Och vi har kommit fram till att det inte är värt att sälja honom om det nu hade varit aktuellt. Hellre låter vi honom gå gratis när hans kontrakt går om vi inte lyckas förlänga med honom.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-01-31 kl 11:51

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto