Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Tahirovic kan hamna i Örebro

Allsvenskan

Örebro är på anfallsjakt och Emra Tahirovic kan vara rätt namn. Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se förhandlar parterna om en övergång.

Emra Tahirovic letar ny klubb men transferfönstret är nu stängt på de flesta håll. Lösningen kan bli ett lån till Örebro. Klubben letar ny anfallare och enligt uppgifter till fotbollskanalen.se är parterna nära att vara överens.

Sportchefen Lennart Sjögren vill dock inte uttala sig om specifika namn.
- Vi tittar på alternativ att ta in en ytterligare forward i truppen. Vi har några namn men det är inget som kommit så långt, säger han.

Är Emra Tahirovic ett av namnen?
- Vi kommenterar inte vilka spelare som vi pratar med.

Vad letar ni efter för typ av anfallare?
- Eftersom vi kör 4-3-3 och söker en central forward så vill vi framför allt ha en nia. En välväxt forward, samma typ som Kim Olsen, som har bra huvudspel, bra i boxen och bra bollmottagare. En kreativ spelare som kan ska möjligheter.

Annons

Det låter likt Emra Tahirovic?
- Ja, du ser. Du kanske har hittat rätt spelare åt oss (skratt).

Tahirovic representerade Örebro 2005 men lämnade klubben för Halmstad. 2007 gick sedan flyttlasset vidare till Frankrike och Lille, men efter bara en match flyttade han vidare till FC Zürich där det bara blivit fem matcher. Nu är anfallaren på jakt efter kontinuerlig speltid.

Publicerad 2009-02-06 kl 20:58
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto