AIK bjöd på målfest

AIK spelade sin andra träningsmatch för säsongen när laget vann med 4-2 mot Västerås SK. Den här gången fungerade lagets offensiv betydligt bättre än i säsongens första försäsongsmatch.

1-0 blev det i AIK:s första försäsongsmatch mot Mariehamn trots enormt stort spelövertag. I säsongens andra match var effektiviteten betydligt större - åtminstone i den första halvleken.

Hela 4-2 var ställningen i paus mot Västerås SK.
- Vi gjorde en bra offensiv första halvlek, summerade tränaren Mikael Stahre.

Det var något av dagens understatement. AIK utdelning på det mesta och kom tillbaka från en tidig VSK-ledning med 1-0 genom ett kvitteringsmål av Ivan Obolo. Nyförvärvet Mikael Thorstensson, Kenny Pavey och Nils-Eric Johansson skrev också in sig i målprotokollet. "Nisses" mål gick stolpe - stolpe in, vilket var ett bevis på den framgång AIK hade i den första halvleken.

- Vi hade stort bollinnehav och jag måste vara nöjd med matchen som helhet, summerade Mikael Stahre efteråt.

Stahre ville efteråt inte berömma någon speciell utan nöjde sig med att hylla kollektivet.
- Som helhet tycker jag vi gjorde en bra match.

Publicerad 2009-02-14 kl 15:53