Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Hårdsatsning: Fotbollskanalen.se direktsänder Örebro-Djurgården

Allsvenskan

Fotbollskanalen.se ger dig chansen att se flera heta träningsmatcher inför den allsvenska starten. Premiären är redan nu i helgen - matchen Örebro-Djurgården.

Fotbollskanalen.se storsatsar inför allsvenskan och kommer att direktsända flera av lagens träningsmatcher inför seriestarten. Vi har redan visat svenska mästarna Kalmars träningsmatchande från La Manga och närmast väntar Örebro-Djurgården på lördag. Fjolårets sensationslag Örebro mot Djurgården som leds av en nygammal tränarduo: Andre Jeglertz och Zoran Lukic. Häng med från klockan 12.55 - då börjar sändningen på fotbollskanalen.se. Men passa på att boka biljett HÄR redan nu eftersom antalet användare är begränsat. Sedan kan du logga in med dina användaruppgifter lagom till match. Priset är 49 kronor. Och vi kommer alltså att sända fler av de allsvenska lagens träningsmatcher fram till seriestarten. Håll utkik på sajten för att få reda på vilka matcher det blir.

Annons
Publicerad 2009-02-28 kl 09:15
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto