Knapp seger för Örebro mot Djurgården

Örebro-Djurgården 2-1 (2-1)

1-0, '11, Kristoffer Näfver; 2-0, '31, Michael Almebäck; 2-1, '33, Johan Oremo

Djurgården inledde matchen starkast på Behrn Arena men det var Örebro som gjorde det första målet via ett jätteskott av den forne Dif-spelaren Kristoffer Näfver.

Hemmalaget utökade till 2-0 på hörna efter en dryg halvtimma innan Johan Oremo reducerade för Djurgården. Även det målet tillkom på hörna. Ställningen var 2-1 till Örebro efter en underhållande första halvlek.

ÖSK borde ha utökat sin ledning i den 65:e minuten men Pa Dembo Touray svarade då för en fin räddning. Andra halvlek bjöd inte något sprudlande spel från något av lagen, som mest passade på att lufta avbytare.

Publicerad 2009-02-28 kl 15:33