Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

DIF fortfarande utan seger

Allsvenskan

Men trots att Djurgården fortfarande är segerlösa försöker Andrée Jeglertz se ljusglimtar.

- Dagens match speglar våran försäsong så här långt, vissa saker gör vi riktigt bra och några saker kan vi fortfarande jobba på, säger Djurgårdens tränare Andrée Jeglertz till FotbollDirekt.se.

Efter 1-2 mot Örebro SK på Behrn Arena var DIF-tränaren Andrée Jeglertz inte helt missnöjd med sina mannar.

- Vi måste ta med oss det som är positivt. Våran första halvlek är riktigt bra, oturligt nog ligger vi under när vi går till pausvila. Men vi måste ändå ta med oss spelet därifrån. I andra halvlek tappar vi spelet och rytmen, framförallt är det grundpositionerna som vi tappar och det måste vi gnugga ännu mer på.

Annons

Hemmalaget tog en tidig ledning genom det tidigare Dif-lånet Kristoffer Näfver efter en riktig pangträff från vänsteryttern. ÖSK ökade sedan på sin ledning till 2-0 genom Michael Almebäck efter en riktig groda av Djurgårdens målvakt Pa-Dembo Tourray som tappade bollen oattackerad efter en hörna. Djurgårdens anfallare Johan Oremo reducerade ledningen även det i den första halvleken och den andra halvleken slutade mållös.

I bortalaget spelade även nyförvärvet Hrvoje Milic 45 minuter och DIF-tränaren var nöjd med vad han såg.

- Vi valde att kasta in Milic i den andra halvleken trots att han endast varit här i fem dagar. Vi tycker det är viktigt att visa vad det handlar om för honom. Han gör det helt okej och plockar absolut ut ett godkänt.

Publicerad 2009-02-28 kl 18:00
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto