Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Neutral" Blatter stöttar London som arrangör för VM 2018

Landslag

Fifapresidenten Sepp Blatter har redan nu gett intentioner på vilken som är hans favoritkandidat till att arrangera VM 2018.
- Jag måste förbli neutral. Men jag kan säga att England är väldigt bra kandidat för VM 2018, sade Blatter inför Champions league-mötet mellan Manchester United och Inter.

Blatter är på plats i England för att se kvällens åttondelsretur mellan Manchester United och Inter. Han uttalade sig inför matchen om kandidaterna till framtida världsmästerskap - och den "neutrale" Blatter passade på att lyfta fram en i synnerhet.

- Vi har elva kandidater till 2018 och 2022. Men jag tycker att England har en väldigt genomarbetad kandidatur, sade Blatter.

Schweizaren upprepade också sin kritik mot flera länders gemensamma ansökningar, likt den som Sverige och Norge lämnat in om EM 2016.

- VM 2002 (som gick i Japan och Sydkorea) måste de ha arrangerat tillsammans av politiska skäl. Men det var inte ett VM i två länder, det var två VM, med dubbla utgifter och bara en inkomst, sade Blatter.

Annons
Publicerad 2009-03-11 kl 18:33
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto