Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Ekwall vs Lundh med Percy Nilsson: "Ekwall är en kappvändare"

Allsvenskan

Räkna med het debatt när Malmölegendaren Percy Nilsson gästar Ekwall vs Lundh på torsdag. Nilsson ger nämligen inte mycket för fotboll.
- De sparkar mest ut bollen utanför plan, säger han.

Håll i hatten. På torsdag gästar Percy Nilsson fotbollsmagasinet Ekwall vs Lundh. Byggmästare Nilsson som i början av 90-talet tog Malmö IF från anonymitet i division 1 till två SM-guld.

Nu handlar det om fotboll.
- Jag är ganska negativ till det, säger han när fotboll kommer på tal.

- Jag följer Zlatan som alla andra och såg Manchester United-Inter på en bar i Cannes nyligen. Samtidigt var det Barcelona-Lyon och det delades upp i två läger och det var en väldigt trevlig stämning.
- Men jag skriker inte till när Kalmar kommer till Malmö Stadion.

66-årige Nilsson blev årets skåning 2008 och har nu lämnat arbetet med Malmö Redhawks fast han äger lagets hemmaarena Malmö Arena. Han är fortfarande hedersordförande i klubben.

Annons
- Jag gillar lagsporter, lite tuffare lagsporter…men fotboll…de sparkar mest ut bollen utanför plan.

Nilsson har även en egen anledning till att möta upp med programledare Patrick Ekwall. Nilsson ser nämligen Ekwall som en svikare.
- Han är en kappvändare. Han jobbade mycket med ishockey förut och var ofta på plats här i Malmö men nu är det fotboll som gäller, tydligen.

Ekwall vs Lundh ser du på torsdag i TV4 Sport med start 18.30 - eller på fotbollskanalen.se i efterhand.

Publicerad 2009-03-18 kl 16:27

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto