Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Landslagskeeper har tröttnat på att inte få chansen - på väg till Norge

Allsvenskan

Ghanas landslagsmålvakt William Amamoo är på väg att lämna Vasalund för spel med norska Fredrikstad. Han ska meddela norrmännen sitt beslut på tisdag. Han hade hoppats på en chans i Allsvenskan men har inte fått den.

- Jag har varit i Vasalund i förhoppning om att få chansen i Djurgården men jag har inte fått den. Jag vill betona att jag älskar Vasalund och vill gärna stanna men känner att jag måste få spela på en högre nivå, säger Amamoo till FotbollDirekt.se

Han vill dock framhålla att det inte är att tjäna pengar han är ute efter när han funderar på en flytt till Fredrikstad och den norska ligan.
- Pengar är inte det viktiga. Hade det varit det hade jag inte varit i Vasalund. Jag har min familj och min dotter i Stockholm och dem betyder mest för mig, säger han.

Han är för tillfället klubblös och säger att förhandlingar pågår med Vasalund men att inget är klart och på tisdag kommer han att meddela sitt beslut om det blir spel i Norge eller om han kommer att fortsätta i Vasalund för att på sikt försöka få chansen i Djurgården.

Annons
Publicerad 2009-03-22 kl 12:42
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto