Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

Mourinho: Unga spelare är som meloner

Italien

José Mourinho är kanske inte känd som den som släpper fram flest ungdomar. En av de han gett chansen är dock Davide Santon i Inter. Med anledning av dennes hastiga utveckling från Primaveraspelare till en man för startelvan uttalade sig managern om att integrera unga spelare i truppen.
- Jag vet inte om uttrycket finns i Italien, men i Portugal säger vi att en melon kan vara fin på utsidan men det är först när du öppnar den som du kan äta den och bekräfta om den är bra, säger han till Inters hemsida och knyter an till ungdomarna.

- Det är en utvecklingsprocess som handlar om huruvida chansen kommer förr eller senare. I Santons fall kom han in efter förlusten mot Atalanta för att jag ville läxa upp laget och visa att de måste vara försiktiga när de tror att de alltid ska få spela. Efter den dagen förändrades Santons liv. I ungdomslaget finns nu tre eller fyra kvalitetsspelare. Kommer de att ta steget? Det beror på många olika saker.

Annons
Publicerad 2009-04-10 kl 21:50

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto