02 - Knappt godkänd
00 - Dålig
- 3 - mycket dålig

Alexander Farnerud, Bröndby, 19/4 mål
Stormatch av lillebror Farnerud. Var inblandad i det mesta och gjorde två mål när Bröndby krossade Sönderjyske (5-1). Bäst betyg av samtliga spelare,10/12 av onside.dk.

Jon Jönsson, Bröndby, 8/0
Var äntligen tillbaka efter drygt ett halvår på skadelistan. Spelade 90 minuter och fick betyget 7/12 för sin insats i comebacken.

Max von Schlebrügge, Bröndby, 23/2 I samma match fick Schlebrügge också 7/12 i betyg av onside.dk.

Samuel Holmén, Bröndby, 25/3

Spelade 90 minuter i segermatchen och kvitterade ut 7/12 i betyg.

Andreas Klarström, Esbjerg, 23/0 Spelade hela matchen mot AC Horsens som slutade med ett kryss, 1-1. Svagt betyg av onside.dk 02/12.

Alexander Östlund, Esbjerg, 6/0 Försvararen missar resten av säsongen.

Fredrik Björck, Esbjerg, 20/0 4/12 i betyg av onside.dk.

Jones Kusi-Asare, Esbjerg, 1/0
Är fortsatt fast i frysboxen.

Martin Fribrock, Esbjerg, 4/0 Långtidsskadad.

Mikael Rynell, Esbjerg, 4/0 Fick ingen speltid mot Horsens.

Andreas Augustsson, AC Horsens, 8/0 En okej insats i 1-1-mötet med Esbjerg. Spelade hela matchen och fick 4/12 i betyg av onside.dk.

Rawez Lawan, AC Horsens, 23/2 21-åringen startade som vanligt och fick betyget 4/12.

Johan Wiland, FC Köpenhamn, 0/0 Sitter fast på avbytarbänken.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn, 11/0
4/12 i betyg av onside.dk för sin insats i den oväntade 0-1-förlusten mot Århus. Antonsson byttes ut med 25 minuter kvar att spela.

Oscar Wendt, FC Köpenhamn, 23/1
Fick också betyget 4/12 mot Århus. Spelade hela matchen.

Peter Larsson, FC Köpenhamn, 7/0 Var utanför truppen mot Århus.

Ken Fagerberg, FC Midtjylland, 12/1 Hoppade in med en knapp halvtimme kvar att spela, men kunde inte förändra matchbilden och Midtjylland föll mot Randers med 0-2.

Andreas Dahl, FC Nordsjælland, 19/0
Blev utbytt redan i paus när Nordsjälland förlorade med 0-3 mot Odense. Dahl fick betyget 4/12 av onside.dk.

Benjamin Kibebe, FC Nordsjælland, 22/1 Tillhörde en av Nordsjällands bästa spelare. 7/12 i betyg av onside.dk.

Johnny Lundberg, FC Nordsjælland, 21/0 Spelade 90 minuter mot Odense och fick 4/12 i betyg av onside.dk.

Björn Runström, Odense 22/6 Hoppade in sista 23 minuterna mot Nordsjälland (3-0). Har inte gjort något mål sedan omstarten av serien.

Bobbie Friberg da Cruz, Randers, 7/0

Mycket bra insats av mittbacken när Randers tog en imponerande 2-0-viktoria borta mot FC Midtjylland. 7/12 i betyg.

Tobias Grahn, Randers, 5/0 Mittfältaren går fortfarande skadad.

Valentino Lai, Vejle, 20/1 Spelade 75 minuter när bottenlaget Vejle klarade 0-0 mot Ålborg.

Andreas Johansson, Ålborg, 24/6 I samma match gjorde Andreas Johansson också 90 minuter.

Sebastian Larsson, Birmingham, 36/1 Inte någon av Larssons bästa matcher och mittfältaren byttes ut efter en dryg timme. Men prestationen var av underordnad betydelse när Birmingham tog en livsviktig seger mot Watford (1-0). Två omgångar återstår. Full pott där och Birmingham är tillbaka i Premier League.

Martin Olsson, Blackburn, 8/0 Fick ingen speltid den här helgen heller. Blackburn förlorade mot Stoke (0-1).

Johan Elmander, Bolton, 25/5

Fick återigen det mediokra betyget 5/10 av Sky Sports för sin insats när Bolton förlorade med 0-1 mot Portsmouth. Senaste målet kom för över fyra månader sedan.

Fredrik Stoor, Fulham, 2/0
Satt bänken när Fulham mötte Middlesbrough (0-0) borta.

Astrit Ajdarevic, Leicester City, 3/0
Hoppade in på övertid när Leicester City tog sig tillbaka till The Championship via 2-0 Southend United. Ajdarevic är i klubben på lån.

Michael Svensson, Southampton, 4/0
Långtidsskadad.

Jonas Olsson, West Bromwich, 23/1
Det mesta pekar mot att det blir spel i The Championship nästa säsong efter ytterligare ett nederlag. Olsson drog onödigt på sig en straff när WBA förlorade med 2-4 mot Manchester City. 6/10 i betyg av Sky Sports.

Erik Edman, Wigan, 0/0 Spelledigt i helgen.

Frankrike

Petter Hansson, Rennes, 29/0 Klar förlust med 1-3 mot Monaco. Spelade hela matchen och hann också med att få titta på det gula kortet. Betyg 6/10 av L´Equipe

Kim Källström, Lyon, 26/2
Spelade från start och blev varnad när Lyon förlorade med 0-1 mot Bordeaux. Lågt betyg för Källström som fick 4/10 av L´Equipe för sin insats som vänsterback.

Patrick Amoah, 22, Paris FC, 12/3 Spelade inte.

Grekland

Daniel Majstorovic, AEK Athen, 27/2 Spelledigt i helgen. Säsongsavslutning nästa helg och sedan väntar kvalspel om Champions League.

Mikael Nilsson, Panathinaikos, 20/0 Se Majstorovic.

Holland

Kennedy Bakircioglü, Ajax , 8/1
Fick ingen speltid i bortaförlusten mot PSV med 2-6.

Rasmus Lindgren, Ajax, 21/2 Comebacken senast var en engångsföreteelse. Saknades på nytt när Ajax förlorade mot PSV.

Andreas Granqvist, FC Groningen, 29/3 Spelade 90 minuter mot de Graafschap och såg till att laget kunde hålla nollan och vinna med 1-0.

Fredrik Stenman, FC Groningen, 25/0 Saknades i helgen på grund av en lårskada.

Marcus Berg, FC Groningen, 29/17 Berg hade en omtumlande eftermiddag. Hann med att göra matchens enda mål på straff, bli varnad och utbytt redan i paus med en skada.

Petter Andersson, FC Groningen, 15/5 Långtidsskadad.

Patrik Ingelsten, Heerenveen, 9/1 Den tidigare Kalmar och Halmstad-anfallaren fick finna sig i att se matchen mot Utrecht från sidan.

Viktor Elm, Heerenveen, 11/4
Inte heller Viktor Elm fanns med.

Andreas Isaksson, PSV Eindhoven, 27/0 Efter att ha hållit nollan i fyra raka matcher fick Isaksson släppa två bollar förbi sig när PSV vann över Ajax med 6-2.

Ola Toivonen, PSV Eindhoven, 11/5
Spelade ensam i anfallet och lämnade planen utan mål trots att PSV vann med 6-2.

Lasse Nilsson, Vitesse, 11/3 Precis som senast gjorde Nilsson en bra match. Vitesse vann med 2-1 borta mot AZ Alkmaar och Nilsson spelade fram till segermålet som inhopparen Büttner gjorde med sex minuter kvar av matchen.

George Mourad, Willem II, 15/3 Fick börja matchen på bänken men hoppade in i halvtid mot Ado den Haag, vilket skulle visa sig bli ett lyckosamt inhopp, då Mourad var den som slog in kvitteringsmålet på en målvaktsretur i den 77:e minuten. Det var Willems tredje mål inom loppet av sex minuter.

Italien

Zlatan Ibrahimovic, Inter, 30/20 Zlatan fick lämna derby d´Italia mot Juventus utan mål. Han spelade samtliga 90 minuter.

Olof Mellberg, Juventus, 23/2 Fick finna sig i att se derbymatchen mot Inter från bänkplats.

Albin Ekdal, Juventus, 3/0
Spelade inte.

Norge

Abgar Barsom , Fredrikstad, 0/0
Lagkaptenen är långtidsskadad.

Andreas Tegström, Fredrikstad, 2/1 Kom in efter en timmes spel och fanns med på planen när Fredrikstad vände 0-1 till 2-1-seger mot Viking Stavanger.

Patrik Gerrbrand, Fredrikstad, 0/0 Försvararen fanns inte med i truppen.

Jimmy Tamandi, Lyn, 0/0
Skadad.

Johan Dahlin, Lyn, 4/0
Sex av sju matcher i Tippeligan under söndagen slutade 1-1. En av dem var när Lyn mötte Strömsgodset. Dahlin vaktade målet och fick betyget 5/10 av tidningen Dagbladet.

Rickard Nilsson, Lyn, 0/0 Spelade inte.

Marcus Andreasson, Molde, 2/0
Molde har fått en pangstart på serien och är nu uppe i serieledning efter 3-2 mot fjolårsmästarna Stabaek. Andreasson hoppade in redan i paus och storspelade i andra halvlek. Fick betyget 6/10 av Dagbladet.

Mattias Moström, Molde, 3/0
Är skadad och missade matchen.

Mikael Dorsin, Rosenborg, 4/0
Var tillbaka efter skada och spelade 90 minuter när Rosenborg hemma mötte nykomlingen Odd Grenland (1-1). 6/10 i betyg av Dagbladet.

Mikael Lustig, Rosenborg, 4/0 Fick syna det röda kortet i förra omgången och var avstängd.

Rade Prica, Rosenborg, 5/2
Har kommit igång och räddade en poäng åt Rosenborg när han skickade in 1-1 med tio minuter kvar att spela. Betyget 4/10.

Daniel Nannskog, Stabaek, 5/3 Fick lämna 2-3-förlusten hemma mot Molde mållös. Anfallaren spelade hela matchen och fick betyget 5/10.

Fredrik Berglund, Stabaek, 1/0
Lånet från Elfsborg debuterade mot Molde och fick spela en dryg halvtimme. 4/10 i betyg.

Fredrik Risp, Stabaek, 3/0 En småskadad Risp missade helgens förlustkamp.

Johan Andersson, Stabaek, 0/0 Långtidsskadad.

Pontus Farnerud, Stabaek, 5/1
Bäst i hemmalaget och gjorde också 2-1-målet mot Molde (2-3) strax innan pausvilan. 6/10 i betyg av Dagbladet.

Pontus Segerström, Stabaek, 0/0 Är, precis som Johan Andersson, långtidsskadad.

Mattias Andersson, Strömsgodset, 0/0
Ytterligare en svensk i Tippeligan som går skadad.

Joel Riddez, Strömsgodset, 5/0
3/10 i betyg när Strömsgodset och Lyn (1-1) delade på poängen.

Bovar Karim, Tromsö, 0/0 Skadad.

Marcus Sahlman, Tromsö, 1/0
Är andremålvakt och satt på bänken mot Lilleström (1-1).

Daniel Arnefjord, Ålesund, 5/0 Spelade 90 minuter när Ålesund tappade två poäng i slutskedet hemma mot Start (1-1). Arnefjord fick betyget 5/10 av Dagbladet.

Johan Arneng, Ålesund, 5/1 Bäst på planen, enligt Dagbladet som gav Arneng betyget 6/10. Dessutom gjorde den förre Djurgårdsmittfältaren 1-0-målet.

Saudiarabien

Christian Wilhelmsson, Al-Hilal, 20/4 Spelade mot Al Nasr (1-1) i veckan. Retur nästa söndag.

Schweiz

Behrang Safari, FC Basel, 26/0 Spelade 80 minuter när Basel vann över ligasjuan NE Xamax med 3-2 på bortaplan.

Dusan Djuric, FC Zürich, 27/6
Fick för andra gången den här säsongen starta på bänken. Kom in med sju minuter kvar att spela mot Sion (2-2). FC Zürich tappade serieledningen till Basel.

Andres Vasquez, FC Zürich, 0/0

Spanien

Henok Goitom, Real Valladolid, 24/9 Petades ur startelvan och fick komma in när bara 12 minuter återstod av den mållösa tillstllningen mot Villarreal.

Turkiet

Erkan Zengin, Besiktas, 2/0 Fick ingen ny chans efter den mindre lyckade debuten i startelvan förra veckan. Matchen mot Buraspor slutade 0-0.

Tobias Linderoth, Galatasaray, 2/0 Landslagsmittfältaren fortsätter träna för en ny comeback.

Tyskland

Matias Concha, Bochum, 10/0 Spelade på nytt 90 minuter i hemmamatchen mot Borussia Dortmund (0-2). 3/6 i betyg av tidningen Kicker.

Sharbel Touma, Borussia Mönchengladbach, 1/0 Fanns inte med i truppen.

Per Nilsson, TSG Hoffenheim, 12/0
Efter en tung vinter har Per Nilsson spelat till sig en ordinarie mittbacksplats igen. Fick 90 minuter och betyget 3/6 av Kicker för sin insats mot Karlsruher SC (2-2).

Markus Rosenberg, Werder Bremen, 25/7 Fortsatt motigt för Rosenberg. Utbytt efter 66 minuter och det svaga betyget 5/6 (omvänd skala) av Kicker. Bortamatchen mot Hertha Berlin slutade 1-2.

USA

Fredrik Ljungberg, Seattle Sounders, 3/1 Spelade hela matchen när Seattle åkte på en ny förlust. Den här gången 0-2 mot Chivas på bortagräs.

Antou Jallow, Portland Timbers, 0/0 Andradivisionen, USL-1, börjar på lördag.

Johan Claesson, Portland Timbers, 0/0 Se Antou Jallow.