Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Pepe funderar på att sluta: "Helt förkrossad"

Spanien

Pepe stängs av 10 matcher efter vansinnesutbrottet under matchen mot Getafe. Men Real Madrid-backen funderar på att göra avbrottet från fotbollen permanent.
- Jag är förkrossad och väldigt ledsen, säger han till Marca.

Det var när domaren dömde straff till Getafes fördel och Pepe i ilskan riktade vildsinta sparkar mot Javier Casquero som han fick rött kort. På fredagen kom domen: Pepe stängs av i tio matcher.

Men Pepe själv vet inte om han någonsin kommer att spela en match för Real Madrid igen. Innan straffet kom talade han med spanska tidningen Marca.

- Om jag får möjligheten att spela fotboll igen kommer jag försöka göra saker så bra som möjligt. Men om jag mår som jag mår nu så är det inte rätt att spela. Jag kommer att fortsätta med mitt liv och försöka göra något annat för att försörja min familj, säger Pepe.

Annons

- Jag har betett mig illa, men jag tycker inte att hela min karriär ska dömas på grund av en handling. Jag är väldigt ledsen just nu och jag har ingen lust att fortsätta spela. Ingen vet hur jag mår. Jag är deprimerad och jag har inte ord för att beskriva hur jag känner mig. Det värsta straffet jag kunde få är hur jag mår just nu.

Pepe berättade också att han vill be om ursäkt till Casquero, fansen, publiken, spelarna och deras familjer.

Publicerad 2009-04-24 kl 21:24
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto