Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Salzburg ute efter Obolo

Allsvenskan

Enligt uppgifter är klubbar från Holland, Tyskland och Grekland intresserade av AIK-stjärnan Ivan Obolo. Dessutom ska österrikiska Red Bull Salzburg förklarat att de är ute efter argentinaren.

Det är Expressen som skriver om det stora intresset kring AIK:s guldklimp.
- Jag vill inte kommentera enskilda klubbar, men kan bekräfta att det kommit in del intresseförfrågningar den senaste tiden. Det är ju rätt naturligt att det blir så med tanke på vad han har presterat i inledningen, säger hans rådgivare Terje Liveröd till Expressen.

Ivan Obolo har varit strålande i öppningen av allsvenskan och svarat för tre mål på fem matcher. Dessutom har han höjt sitt spel ytterligare en nivå från fjolåret. Liveröd vågar inte sia i om Obolo blir såld till sommaren.
- Det är svårt att säga, men fortsätter han så här och AIK får ett bra bud så kan han bli det, säger han till tidningen.

Annons

Det var sommaren 2007 som AIK värvade Ivan Obolo.

Publicerad 2009-04-26 kl 10:28

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto