Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Buslaget får flest gula kort – ”Onödigt, vi har liten trupp”

Allsvenskan

Hammarby får flest varningar i Allsvenskan. Fredrik Söderström tycker hans lag tagit onödiga varningar. Men främst beror varningarna på tveksamma domslut.

- Vi har tagit ett par onödiga varningar, exempelvis när bollar sparkats bort efter signalen. Men det är inte alltid man hör signalerna heller, i sådana situationer måste domarna ha känsla, säger Fredrik Söderström till FotbollDirekt.se.

- Främst beror varningarna på att vi haft en del underliga domslut mot oss, eller i synnerhet ett. I Helsingborg avgjorde de på en hörnsituation där det skulle ha varit solklar frispark till oss. Då kan det rassla till med ett par gula på grund av protester.

Hammarby har fått 13 gula kort på sex matcher. Tillsammans med Örebro får Bajen flest varningar i Allsvenskan. Men det före detta Portugal-proffset tycker inte laget spelar ovårdat.

Annons

- Nej, vi spelar inte ens särskilt hårt, tvärtom. Vi har varit lite väl snälla i många situationer. Så det kommer nog att jämna ut sig i längden.

Senaste matchen fick han själv en varning efter att ha sparkat iväg en boll efter signal. Därmed har han två varningar och är bara en ifrån att bli avstängd. Liksom Emil Johansson, David Johansson, Nathan Paulse och Igor Armas.

- Vi har en ganska liten trupp så vi behöver inte hålla på att dra på oss de här. Men 13 varningar på sex matcher är ju inget märkvärdigt egentligen. Med internationella mått är det ingenting.

Hammarby möter Kalmar FF härnäst. Då är inga spelare avstängda. Men ett par dåligt tajmade varningar skulle kunna ställa till med bekymmer för Tony Gustavsson.


Micki Almasi

Publicerad 2009-05-03 kl 10:49

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto