Sundsvall överkört av norska storlaget – förlorade med 5-1 (!)

Sundsvall mötte norska Rosenborg under lördagen.
Då föll man – med 5-1 (!)

Gif Sundsvall var en av allsvenskans största överraskningar i fjol, när man slutade på åttonde plats. En missräkning med säsongen var dock att man inte lyckades kvalificera sig till svenska cupen som drog igång under lördagen. I stället träningsspelar Sundsvall fram till den allsvenska starten och i dag mötte man det norska storlaget Rosenborg, som rivstartade matchen.

Redan efter sex minuter ledde man med 2-0 och när matchuret hade tickat upp på 36 minuter var ställningen 4-0. Innan halvtidsvilan kunde Sundsvall reducera genom Linus Hallenius, men någon nerv blev det aldrig i matchen.

I den andra halvleken satte Samuel Adegbenro dit nästa mål för norrmännen och slutresultatet skrevs till 5-1.