Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lördagsläsning på engelska - om Cudicini och Pulis

Christensons blogg

Varje vecka kör jag en “läsning på engelska” där jag väljer en artikel, krönika eller intervju från de engelska tidningarna som jag tycker har varit extra intressant under veckan som gått. Det ger mig chansen att uppmärksamma något som det troligtvis inte skrivits alltför mycket om i Sverige tidigare.

Idag har jag valt två artiklar (I know, I know, there is no end to my kindness). Den första är en intervju med Tottenhams målvakt Carlo Cudicini där han berättar allt om motorcykelcrashen för några månader sedan och hur han trodde först att han skulle död, och sedan att han hade blivit paralyserad.  

Han vet fortfarande inte om han kommer att kunna spela elitfotboll igen. Han bara hoppas.

Läs intervjun här.

**********

Den andra artikeln (också en intervju) handlar om Stokes tränare Tony Pulis, en man jag beundrar väldigt mycket. I den här intervjun berättar han bland annat om hur han köpte Ryan Shawcross efter att ha sett honom spela för Manchester Uniteds tredje (!) lag och hur han har fått en spelare som Matthew Etherington att jobba hem. Ett mirakel.

Annons

Läs mer här.

Publicerad 2010-01-16 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto