Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lördagsläsning på engelska - om Danny Murphy och Michael Owen

Christensons blogg

Varje vecka kör jag en “läsning på engelska” där jag väljer en artikel, krönika eller intervju från de engelska tidningarna som jag tycker har varit extra intressant under veckan som gått. Det ger mig chansen att uppmärksamma något som det troligtvis inte skrivits alltför mycket om i Sverige tidigare.

Den här veckan har jag fastnat för två intervjuer. Den första är med Fulhams Danny Murphy, som hyllar Roy Hodgson och sågar Rafael Benitez. Kanske inte så konstigt med tanke på att Benitez sålde honom direkt när han kom till Liverpool men det mest intressanta med den här intervjun är hans lovord för Hodgson och hur Sverigebekantingen har förbättrat spelare som Clint Dempsey.

Läs mer här.

**********

Den andra  intervjun är med Michael Owen. Det är inte ofta den lille anfallaren bjuder på sig själv och säger något intressant men i dagens the Guardian har vi en härlig intervju gjord av Paul Hayward. Owen pratar en hel del om det engelska landslaget, VM i Sydafrika och lagkamraterna i United.

Annons

Härlig lördagsläsning  Läs mer här.

Publicerad 2010-01-23 14:00

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto