Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Varför är Stokes spelare så arga?

Christensons blogg

För andra gången den här säsongen har det hettat till i Stokes omklädningsrum. Den här gången var det tydligen Abdoulaye Faye som nitade Glenn Whelan rakt i ansiktet efter 7-0 förlusten borta mot Chelsea.

Som ni kanske kommer ihåg så brakade tränaren Tony Pulis ihop med James Beattie och ska ha skallat anfallaren efter 2-0 förlusten mot Arsenal.

Varför är Stokes spelare så arga? Är det kanske för att Pulis begär så mycket av spelarna och lyckas pumpa upp dem så mycket att de blir helt galna?

Han har ju bland annat sagt att han tycker att det ska införas militärtjänst här i England, så att “unga män lär sig hur man uppför sig”.

**********

Så varför var Faye så arg på Whelan? Jo, tydligen hade den irländska landslagsmannen sagt åt Faye att han inte var tillräckligt seriös eftersom han värmde upp i sandaler istället för fotbollsskor.

Annons

-Hur många matcher har du spelat i Premier League, skrek en rasande Faye då.

Whelan svarade inte men vek inte heller ner sig och efter matchen  gick alltså Faye upp och solg till honom.

Till saken hör att Faye fick utgå efter nio minuter på grund av en lårskada… 

**********

Crystal Palace hade chansen att säkra Championship-kontraktet igår kväll men det blev bara 1-1 hemma mot redan uppflyttade West Bromwich och nu måste man få minst oavgjort borta mot Sheffield Wednesday för att klara sig kvar.

Jag måste säga att det känns som det är kört och att just Wednesday klarar sig kvar, men man vet ju aldrig och vilken rysare det blir på Hillsborough på söndag.

Avspark klockan ett engelsk tid. Den måste ni bara följa.

**********

På tal om rysare. Mitt lokallag, Barnet, ledde League Two i september förra året. Nu ligger man tredje sist och kan åka ur. Man behöver två poäng från tre matcher men med fyra raka förluster så inser man att formen inte är speciellt bra.

Annons

Ikväll möter Barnet – med legenden Micah Hyde i laget – Accrington Stanley borta och på lördag väntar  Grimsby Town på bortaplan. Och det är just Grimsby som kan gå upp Barnet och kravla sig upp ovanför nedflyttningsstrecket.

**********

Wayne Rooney har sagt att han kanske hinner bli frisk till matchen mot Sunderland på söndag. Och Steven Gerrard säger att det inte finns en chans att Liverpool lägger sig mot Chelsea bara för att United kanske vinner ligan om Liverpool vinner på söndag.

**********

West Hams ägare David Sullivan har sagt att han kan tänka sig sälja varenda spelare i hela truppen – förutom Scott Parker.

**********

Det är inte alla Liverpoolfans som håller med Steven Gerrard angående United. Så här sa Dave Usher, redaktör av the Liverpool Way fanzine, igår: I want us to win against Chelsea but if we don’t you won’t find me crying about it. There is a part of me that would find it hilarious if Rafa “rested” most of our side and we lost, as it would cause Fergie’s head to explode.

Annons

**********

Ibland undrar man ju vad det är för en värld vi lever i. Nu ska tydligen polisen undersöka Stephen Carrs gester mot Aston Villa-fansen efter Birminghams 0-1 förlust på Villa Park i söndags.

Herregud. Fansen får stå och skrika könsord och skällsord och svära åt spelare i 90 minuter utan att någonting händer. Men när en spelare gör en liten gest tillbaka går de till polisen. Oj, oj, oj vad sorgligt.

**********

Så hade vi årets lag i Premier League då. Igår bad jag er att ta ut era bästa lag och jag har fastnat för några stycken som såg väldigt intressanta ut.

Det var väldigt svårt men jag tror att jag fastnade mest för signaturen Arsenal123s lag. Det är just det att både Tevez och Rooney kan hjälpa till att täcka kanterna med deras enorma energi men även “cause havoc” framåt.

Annons

Signaturerna Philip One and only wanderer, Jakob, Adam_777 och Fääääät hade liknande lag.  

Hart
Ivanovic-Vermaelen-Dunne-Evra
Malouda-Fabregas-Milner
Tevez-Drogba-Rooney

**********

Per-Olof hade också tagit ut ett riktigt kanonlag (även om jag inte tycker Terry ska vara med den här säsongen).

Given
Ivanovic-Terry-Kompany-Figueroa
Milner-Lampard-Fabregas-Malouda
Drogba-Rooney

**********

Och vad sägs om Crilles lag, vilken fart på kanterna:

Gomes
Ivanovic-Dawson-R.Johnson-Cole
Pienaar-Lampard-Fabregas-Bale
Rooney-Drogba

**********

Tyckte även att JohnArnes lag var intressant, men är verkligen Stilian Petrov den bästa mannen på defensiva mittfältsplatsen?

Richards-Kompany-Scott Dann-A.Cole
————–S.Petrov———–
————Cesc——Lamps—–

Annons
—————Malouda———-
————Drogba—-Rooney

 **********

Och slutligen var det kul att några av er tog med Boltons sydkorean Chung-Yong Lee  i era lag. Han har varit stundtals lysande den här säsongen.

**********

Och så till slut har vi Åh yeahs lag, inte alls illa:

Van der sar
ivanovic-king-vermaelen-evra
milner-fletcher-fabregas
lampard
drogba-rooney

**********

Vi hörs i morgon bitti.

Publicerad 2010-04-27 11:47

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto