Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Midtjylland har scoutat Milleskog

Sillybloggen

Noel Milleskog, 20, fick debutera i allsvenskan redan förra säsongen. I år har forwarden noterats för tre mål på de åtta inledande matcherna med sitt Örebro SK, som dock spelar i superettan numera.

Nu rapporterar Nerikes Allehanda att 20-åringen drar till sig intresse. Enligt tidningen har scouter från danska FC Midtjylland varit på plats i Örebro för att titta närmare på Milleskog. Dessutom ska en annan dansk superliga-klubb samt en belgisk klubb från högstaligan ha visat intresse för talangen.

– Intresset har exploderat de senaste veckorna och klubbar har hört av sig. De scouter som har ett öga för fotbollsspelare har hört av sig och gratulerat, säger agenten Daniel Rönnberg till NA.

– Noel Milleskog ska spela klart året i ÖSK och hjälpa klubben till allsvenskan och det är bara det som är fokus just nu. Han vill vara med på den resan. Sedan får man ta det därifrån.

Annons

Noel Milleskogs kontrakt med ÖSK sträcker sig över säsongen 2023.

Publicerad 2022-05-20 07:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto