Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:39
Nästa

Avbryt
Försök igen

Spansk media: Barcelonas fyra kandidater i tränarjakten

Sillybloggen

Xavi har aviserat att han kommer att lämna jobbet som huvudtränare i Barcelona efter den här säsongen och därför har den katalanska jätten sonderat marknaden efter en ersättare. Men efter att legendaren meddelade sitt besked i slutet av januari har resultaten varit bättre och kanske blir han trots allt kvar vid rodret.

Enligt Mundo Deportivo har Barcelona smalnat av sin tränarönskelista, som nu är nere på fyra namn. Där finns Xavi med, men med förbehållet att han måste vinna något den här säsongen eller åtminstone ta laget till en Champions League-final.

Kandidat två är Luis Enrique, som för närvarande är tränare i PSG, och han sägs vara uppskattad i Barcelona-ledningen. Han står dock under kontrakt med den franska huvudstadsklubben i ett år till, vilket kan vara en försvårande omständighet.

Alternativ tre ska vara klubblöse Hansi Flick, som tidigare uppgetts haft samtal med Barcelona.

Och den fjärde kandidaten, enligt Mundo Deportivo, är Rafael Marques och det vore en internlösning. Mexikanen basar i nuläget över den katalanska jättens B-lag.

Annons

Om listan är rätt och riktig innebär det att exempelvis Brightons Roberto De Zerbi, Bayern Münchens Thomas Tuchel (som avgår efter säsongen) samt tyske förbundskaptenen Julian Nagelsmann är ute är racet. De har tidigare kopplats ihop med uppdraget.

Publicerad 2024-03-28 10:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto