Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Thiago letar efter ny klubb - inställd på Liverpool-exit

Sillybloggen

Häromveckan uppgav Relevo att Thiago Alcântara ser ut att lämna Liverpool i sommar i samband med att hans kontrakt löper ut. Jätten planerar inte att erbjuda spanjoren en förlängning, enligt tidningen.

Football Insider följer upp och hävdar att 33-åringen nu har informerat sin agent om att hitta en ny klubb till honom. Därmed är den bollskicklige mittfältaren själv är inställd på ett klubbyte efter säsongen.

Rapporten gör även gällande att Thiago inte vill lägga skorna på hyllan trots att han dragits med stora skadeproblem senaste året. Exempelvis har han bara spelat fem minuter den här säsongen.

Tidigare har det figurerat uppgifter om att mittfältaren, som för tillfället rehabtränar i Spanien med en privatanställd fysioterapeut, inväntar bud från Saudiarabien och Qatar.

Liverpools förväntade avsked med spanjoren kommer frigöra budgetutrymme. Han uppges nämligen tjäna runt tio miljoner euro, drygt 115 miljoner kronor, netto om året.

Annons

Thiago anslöt till Liverpool 2020. Sedan dess har han gjort tre mål och sex assist på 98 tävlingsmatcher. Tidigare i sin karriär har han representerat Bayern München och Barcelona.

Publicerad 2024-04-17 19:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto