Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:56
Nästa

Avbryt
Försök igen

PSV på väg att köpa loss Dest: "Vill behålla honom"

Sillybloggen

Den här säsongen har Sergino Dest, 23, varut utlånad från Barcelona till PSV Eindhoven och avtalet inkluderar en köpoption. Ytterbacken har själv var tydligt med att han inte vill återvända till Katalonien i sommar.

Det ser också ut som att 23-åringen kommer att få igenom en permanent flytt till Eindhoven. Det pågår nämligen förhandlingar.

– Vi var i förhandlingar med honom och agenten förra veckan, säger PSV:s vd Marcel Brands till Studio Voetbal enligt voetbalprimeur.nl

Brands uppger att Barcelona inte behöver inkluderas i förhandlingarna eftersom att priset är fastslaget i köpoptionen, vilken sägs ligga på runt 10 miljoner euro (runt 115 miljoner kronor). PSV-toppen uppger även att förhandlingarna går i rätt riktning, även om Dest nyligen drabbades av en skada.

– Vi får vänta och se vad som händer, men vi tror på Sergino och jag tror att han är frisk snart igen. Vi vill väldigt gärna behålla honom.

Annons

Dest har den här säsongen svarat för två mål och sju assist på 37 tävlingsmatcher.

Publicerad 2024-04-22 15:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto