Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:08
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Barcelona följer Kvaratschelia

Sillybloggen

Napoli försöker förlänga Chvitja Kvaratschelias kontrakt, uppger La Gazzetta dello Sport.

Spelarens agent har varit i Neapel sedan förra veckan och väntar för tillfället på ett samtal från klubbpresident Aurelio De Laurentiis för att inleda förhandlingarna.

Ytterforwarden har redan ett avtal som sträcker sig till 2027, men det här handlar snarare om att han vill ha en löneökning som matchar hans status i klubben. 23-åringen har nämligen gjort stor succé sedan han anslöt förrförra sommaren och är uppskattad bland fansen.

Kvaratschelia vill ha en årslön på fem miljoner euro (cirka 58,5 miljoner kronor) plus bonusar, men enligt La Gazzetta dello Sport är det inte troligt att De Laurentiis kommer gå med på det. I stället är det mer sannolikt med ett kontrakt värt fyra miljoner euro (nästan 11,7 miljoner kronor) per år.

Annons

Stjärnan och hans entourage har dock en fördel i förhandlingarna: Barcelona visar intresse för Kvaratschelia, skriver Gazzettan. Den katalanska jätten har för tillfället inte ekonomin för att möta 23-åringens prislapp som ligger mellan 120-130 miljoner euro (1,4-1,5 miljarder kronor).

Det återstår att se om det blir någon ändring på La Liga-klubbens finansiella situation. Enligt tidigare uppgifter planerar katalanerna att sälja flera stjärnspelare i sommar för att frigöra budgetutrymme.  

Kvaratschelia är noterad för 24 mål samt 26 assist på 85 tävlingsmatcher i Napoli-tröjan.

Publicerad 2024-05-02 07:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto