Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

49:36
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Dumfries vill till Manchester United

Sillybloggen

Denzel Dumfries har under säsongen varit en del av det Inter-lag som säkrade Scudetton i överlägsen stil. Men trots att nederländaren har varit med och vunnit en ligatitel och tagit sig till en Champions League-final under sina tre år i klubben har han ryktats bort.

28-åringen har bland annat kopplats samman med en flytt till Manchester United, Chelsea, Newcastle, Aston Villa och Arsenal och nu uppger italienska La Gazzetta dello Sport att Dumfries själv har bestämt sig för vilken klubb han vill spela för efter säsongen.

Tidningen rapporterar att Dumfries vill till Manchester United och chanserna till att en övergång ska bli av sägs öka om landsmannen Erik ten Hag blir kvar vid rodret efter denna säsong.

Trots att endast ett år återstår av det nuvarande avtalet med Inter kan det krävas en saftig övergångssumma för att få loss högerspringaren under sommaren. I höstas rapporterade just La Gazzetta dello Sport att Inter vill ha 50 miljoner euro, motsvarande 584 miljoner kronor.

Annons
Publicerad 2024-05-06 14:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto