Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:46
Nästa

Avbryt
Försök igen

Klubbpresidenten bekräftar: Barcelona frågade om Greenwood

Sillybloggen

Mason Greenwood tillhör alltjämt Manchester United och har spenderat säsongen på lån hos spanska Getafe. Detta eftersom 22-åringen fortsatt är avstängd av klubben efter den utredning om våldtäkt och misshandel som han var föremål för häromåret.

Trots de starka prestationerna på planen talar det mesta för att Manchester United vill sälja engelsmannen under sommaren och det har ryktats om intresse från Barcelona, Real Madrid och Atlético.

Nu har också Getafes klubbpresident Angel Torres pekat ut den enda klubben som har tagit kontakt med honom för att prata om Greenwood.

– Den enda som frågade mig var Joan Laporta när han var här. Jag pratade med honom och Deco och de frågade mig för att de gillar spelaren. För att värva en spelare måste dock alla lag först sälja spelare. Detta gäller inte bara Barca, Getafe eller Atletico. Det är därför det kommer att bli en lång sommar, förklarade Torres i en intervju med Radio Marca.

Annons

Även om Getafe inte har samma ekonomiska muskler som de största klubbarna på kontinenten har klubbledningen varit öppen med att det finns ett intresse för en permanent affär och det råder optimism i klubben.

– Om det är upp till honom och hans föräldrar så stannar han. Manchester verkar vilja sälja honom så jag tror att han stannar, summerar Torres.

Publicerad 2024-05-07 13:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto