Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:26
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Osimhen kan nobba PSG – för PL-flytt

Sillybloggen

I januari gick Napolis klubbpresident Aurelio De Laurentiis ut och bekräftade att lagets forwardsstjärna Victor Osimhen väntas lämna klubben efter säsongen.

– Vi har vetat det sedan i somras, annars hade förhandlingen om att förlänga inte varit så långdragen. Vi visste redan då att han kommer att ansluta till Real Madrid, PSG eller någon Premier League-klubb, förklarade De Laurentiis för Sport Mediaset då.

Därefter har spekulationerna fortsatt kring vilken klubb som kommer att köpa loss nigerianen under sommaren och i slutet av april rapporterade bland annat Il Matino att Osimhen var nära en flytt till PSG. Men nu kommer nya uppgifter som gör gällande att Osimhen kan nobba en flytt till den franska huvudstaden.

Journalisten Gianluca di Marzio rapporterar att Osimhen inte vill till PSG. Han sägs i stället föredra en flytt till England och ett topplag i Premier League, där det har rapporterats om intresse från Chelsea, Arsenal och Manchester United.

Annons

Osimhen skrev på ett nytt kontrakt med Napoli i slutet av 2023. I det nuvarande avtalet finns det enligt tidigare uppgifter en utköpsklausul på runt 1,4 miljarder kronor inskriven.

Publicerad 2024-05-08 13:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto