Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Varane aktuell för flytt till Mexiko

Sillybloggen

Manchester United meddelade i veckan att Raphael Varane, 31, lämnar när mittbackens kontrakt löper ut efter säsongen. Fransmannen anslöt från Real Madrid under sommaren 2021 och totalt blev det tre säsonger för United.

Den senaste tiden har det ryktats om att fransmannen kan hamna i Saudiarabien, eller att han återvänder till moderklubben Lens i Ligue 1 härnäst. Men enligt nya rapporter kan han göra en chockflytt.

David Medrano på Azteca Deportes rapporterar att Varane kan hamna i den mexikanska storklubben Tigres, och att kontakt med spelaren redan tagits.

Tigres vill stärka upp sin trupp med världsstjärnor för att fortsätta slåss om titlar i inhemska ligan, men även för att lyckas rejält i kommande VM för klubblag, menar Azteca Deportes.

Den mexikanska sajten påpekar även att Tigres för några år sedan lyckades övertala Varanes tidigare lagkamrat i det franska landslaget, André-Pierre Gignac, att göra flytten till Mexiko.

Annons

Det återstår att se om man även lyckas med Varane.

Totalt har Varane noterats för 93 framträdanden för Manchester United.

Publicerad 2024-05-18 09:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto