Chelsea körde över West Ham, 5-0.
Ett av målen svarade succéspelaren Cole Paklmer för.
- Han har varit fantastisk, säger profilen Clinton Morrison i Sky Sports.

Chelsea rivstartade hemmamötet med West Ham.

Efter en kvart tog Chelsea ledningen. Efter ett inspel från högersidan höll sig succéspelaren Cole Palmer framme på en förlupen boll inne i straffområdet och satte dit 1-0. Det var hans 21:a mål i Premier League den här säsongen.

- För närvarande kommer Palmer definitivt att få åka till EM. Han har varit fanastisk. Man kan inte göra 21 mål och inte få vara med på flyget till EM. Jag skulle bli överraskad om han inte fick vara med. Palmer komme  vara med på flyget, Jarrod Bowen (West Ham) är ett frågetecken, sa förre irländske landsslagsspelaren Clinton Morrison i Sky Sports.

"The Blues" fortsatte trycka på och fick utdelning. I den 30:e minuter gjorde Conor Gallagher 3-0 . Det slutade inte där. Kort därpå nådde Thiago Silva högst på en hörna och brassen träffade Noni Madueke, som noterades för den tredje fullträffen i matchen.

Kort efter paus gjorde Chelsea även sitt fjärde mål och den gången var det Nicolas Jackson som hittade nätet. Men forwarden nöjde sig inte med en fullträff. Med tio minuter kvar blev han fri med Alphonse Areola och rullade in 5-0.