Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Telegraph: PL-klubbar har hört sig för om Greenwood

Sillybloggen

Mason Greenwood, 22, gick inför den här säsongen på lån till Getafe från Manchester United, och är så här långt noterad för tio mål och sex assist på 32 matcher. I sommar går lånet ut, och därefter har han kontrakt med den engelska storklubben till sommaren 2025.

Under de senaste veckorna har det publicerats uppgifter om att Getafe vill behålla Greenwood, precis som att det finns intresse från klubbar som Atlético Madrid, Barcelona och Juventus. Vidare har Uniteds delägare Sir Jim Ratcliffe uttalat sig om att klubben behöver fatta ett nytt beslut om Greenwoods framtid, då spelaren tidigare har varit avstängd internt – efter anklagelser om försök till våldtäkt och misshandel som sedan en tid tillbaka är nedlagda.

Nu uppger den engelska tidningen The Telegraph att minst två Premier League-klubbar har hört sig för om Greenwood. Samtidigt uppges det vara mest troligt med en framtid för forwarden utanför de brittiska öarna. United sägs värdera spelaren till 40-45 miljoner pund, motsvarande 469-528 miljoner kronor.

Annons

Greenwood har genom åren gjort 35 mål och tolv assist på 129 matcher i United-tröjan. Han har vidare spelat en A-landskamp med England.

Publicerad 2024-05-09 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto