Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:52
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Real Madrid ser Wirtz som Kroos-ersättare

Sillybloggen

Florian Wirtz har varit ett stort utropstecken i det Bayer Leverkusen som har kört över allt motstånd som har stått i vägen i samtliga tävlingar under säsongen. Trots detta och att tysken är blott 21 år gammal verkar det som att han bli kvar i klubben i ytterligare en säsong, men detta hindrar inte intressenter från att förbereda bud.

Sport Bild rapporterar att Wirtz vill stanna i klubben under den kommande säsongen för att få nyttig Champions League-erfarenhet, men därefter sägs Real Madrid vara intresserat av att locka över honom.

Enligt tidningen ser den spanska huvudstadsklubben Wirtz som den perfekta långsiktiga Toni Kroos-ersättaren och klubben sägs följa Wirtz noggrant i varje match som han spelar.

Men en affär kommer inte bli billig. Sport Bild rapporterar om att det kommer krävas åtminstone 150 miljoner euro, motsvarande 1,75 miljarder kronor, för att få loss tysken från Bayer Leverkusen.

Förutom att hosta upp en enorm summa pengar sägs Wirtz själv värdera möjligheten till titlar väldigt högt, detta sägs i sin tur vara något som gör att Real Madrid ses som favoriter till att få hans signatur, snarare än Bayern München.

Annons
Publicerad 2024-05-10 13:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto