Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:41
Nästa

Avbryt
Försök igen

Officiellt: Navas lämnar Sevilla efter säsongen

Sillybloggen

Under onsdagskvällen nådde Jesus Navas en mäktig milstolpe när Sevilla föll med 0-1 mot Cadiz. Då spelade nämligen 38-åringen match nummer 600 från start i Sevilla – något som gjorde honom märkbart berörd.

Milstolpen nåddes också kort efter att Relevo gick ut med uppgifter som gjorde gällande att Navas har informerat klubben om att han kommer att lämna efter säsongen då hans nuvarande avtal löper ut – något som bekräftas från klubbhåll under torsdagseftermiddagen.

Då tackade nämligen Sevilla av en av sina absolut största spelare genom tiderna. I samband med avtackningen öppnar klubben även för en framtida roll inom klubben för Navas del.

Enligt uppgifterna från Relevo har ett nytt kontraktsförslag dröjt eftersom klubben har varit osäker kring de ekonomiska förutsättningarna inför den kommande säsongen, men i slutändan ska ett nytt avtal lagts fram – något som kanske inte räcker med andra ord.

Annons

Relevo skriver vidare att beskedet ska ha mottagits med ”chock” från klubbens sportsliga ledning eftersom de trodde att de skulle kunna övertala Navas till att stanna i slutändan.

Navas slog igenom i Sevilla i mitten av 00-talet och spelade sedan fyra säsonger i Manchester City innan han återvände till Sevilla 2017.

Publicerad 2024-05-16 12:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto