Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:40
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Inter försöker locka Nacho

Sillybloggen

2012 flyttades Nacho Fernández upp i Real Madrids A-lagstrupp. Sedan dess har han varit ett givet inslaget i det allt som oftast stjärnspäckade “Los Blancos”-gänget.

Häromveckan uppgav flera journalister att 34-åringen dock har bestämt sig för att lämna den spanska jätten när hans kontrakt löper ut i sommar. Ett definitivt beslut är taget, och ytterbacken är nu inställd på att fortsätta karriären i MLS.

Men frågan är om det verkligen blir en flytt över Atlanten i slutändan.

La Gazzetta dello Sport uppger nämligen att Inter överväger att försöka värva Nacho. Enligt tidningen är “Nerazzurri” medvetet om spelarens intresse för att gå till MLS, men man är trots det redo att i alla fall försöka övertala honom att stanna i den europeiska toppfotbollen något eller några år till

Annons

Nacho ses som ett potentiellt alternativ till Francesco Acerbi, 36, och Stefan de Vrij, 32, i backlinjen. Inter lockas även av faktumet att spelaren skulle ansluta som bosman ifall man lyckas med sin övertalningskampanj.

Den nyblivna Serie A-mästarens sportsliga ledning har genom åren varit skicklig på att hitta “gratisvärvningar”. Exempelvis väntas både forwarden Mehdi Taremi (Inter) och mittfältaren Piotr Zieliński (Napoli) ansluta som bosman i sommar.

Nacho har spelat 361 matcher i Real Madrid-tröjan. I kabinskåpet finns 25 titlar.

Publicerad 2024-05-17 19:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto