Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Modric har nobbat "stora bud" - väntar på Real Madrid

Sillybloggen

Häromdagen uppgav Relevo att Real Madrid inte kommer att erbjuda Luka Modric, 38, en kontraktsförlängning. Detta trots att mittfältsstjärnan ska ha erbjudit sig att gå ner marknad i lön.

Bakgrunden till beslutet är att “Los Blancos” framgent vill satsa på yngre förmågor så som 19-årige Arda Güler, skriver Relevo. Men det ska också vara en ekonomisk fråga när Kylian Mbappé är på väg in i truppen.

Men kroaten verkar inte ge sig.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppger att Modric har informerat Real Madrid om sin vilja att stanna i klubben och skriva på ett nytt kontrakt. “Det handlar inte om pengar” för 38-åringen, skriver journalisten.

Spanska medier har rapporterat att mittfältaren är redo att sänka sin lön med 50 procent.

Uppgifterna gör även gällande att Modric har avvisat två “stora” bud från andra klubbar för att invänta Real Madrid, i hopp om att den spanska jätten ska göra en tvärvändning. Det återstår att se ifall bolltrollaren får resultat för sin väntan.

Annons

Tidigare har det rapporterats om att det finns klubbar i Saudiarabien och MLS som är intresserade av Modric, precis som Dinamo Zagreb och Eyüpspor. 

Modric kom till Real Madrid från Tottenham 2012. Han nuvarande kontrakt löper ut i sommar.

Publicerad 2024-05-17 22:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto