Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester City i samtal om Frimpong-övergång

Sillybloggen

Jeremie Frimpong har stått för braksuccé i Xabi Alonsos Bayer Leverkusen. Ytterbacken har noterats för 14 mål och tolv assist på 44 framträdanden när han hjälpt sitt lag att vinna Bundesliga, och tagit sig till final i både Europa League och tyska cupen.

Men efter lördagens sista Bundesliga-match mot Augsburg, och de ovan nämnda finalerna, kan nederländaren har gjort sitt i den tyska klubben.

Brittiska HITC rapporterar att Manchester City har öppnat samtal med Frimpongs representanter gällande en övergång i sommar. 23-åringen uppges ha en utköpsklausul på 40 miljoner euro (465 miljoner kronor) i sitt kontrakt, och den ska inte vara ett hinder för City att betala.

Frimpong har ett förflutet i Manchester City. Han är skolad i klubbens akademi och avancerade upp till U23-laget innan han lämnade för Celtic 2019. Leverkusen värvade sedan ytterbacken från den skotska storklubben 2021.

Annons

Utöver Manchester City ska Arsenal, Manchester United, Chelsea, Bayern München, Real Madrid, Barcelona och Aston Villa ha intresse för Frimpong.

Publicerad 2024-05-18 12:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto