Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Spurs i samtal om Gibbs-White

Sillybloggen

Ange Postecoglou har med besked meddelat att saker och ting kommer hända i Tottenhams spelartrupp när transferfönstret öppnar. Och redan nu arbetas det på att ro en tidig värvning i hamn.

Football Insider hävdar att Spurs har haft diskussioner med Nottingham Forest om ett potentiellt köp av Morgan Gibbs-White, 24. Enligt sajten är Newcastle också med i jakten med för tillfället befinner sig Londonklubben i “pole position”.

Nottingham Forest, som straffats med fyra minuspoäng i år, är pressat ekonomiskt och kommer troligtvis tvingas sälja spelare i sommar för att få ordning på böckerna. Gibbs-White är en av de högst värderade i truppen.

24-åringen har en prislapp på 60 miljoner pund, vilket motsvarar drygt 816 miljoner kronor. Det återstår att se ifall någon av nämnda klubbar är redo att möta den.

Annons

Gibbs-White, som har kontrakt till 2027, är noterad för sex mål samt tio assist på 41 matcher den här säsongen. Engelsmannen är mångsidig och kan spela på i stort sett alla offensiva positioner. Därav blir han en konkurrent till Dejan Kulusevski vid en övergång till Tottenham.

Publicerad 2024-05-18 23:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto