Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Slot prioriterar värvning av Antonio Silva

Sillybloggen

Det är en av fotbollsvärldens sämst bevarade hemligheter att Arne Slot kommer ta över Liverpool efter Jürgen Klopp. Nederländaren har själv sagt att han kommer bli ny Liverpool-tränare, det enda som saknas är officiell bekräftelse från Liverpool och Slots nuvarande klubb Feyenoord.

Det nya jobbet verkar redan ha startat – innan det gamla ens är avslutat.

Enligt brittiska Give Me Sport har Slot nämligen identifierat den värvning som ska vara prioritet för Liverpool att landa i sommar: Benficas mittback Antonio Silva.

Slot vill se Silva bli ny backpartner till Liverpools mittbacksgigant Virgil van Dijk, vilket hade inneburit att Ibrahima Kontaté, Joe Gomez och Jarell Quansah får ta ett steg åt sidan.

Give Me Sport rapporterar vidare att Silva varit aktuell för en flytt till Real Madrid, men att ”Los Blancos” valt att fokusera på andra värvningar – vilket öppnar upp för en flytt till Liverpool.

Annons

Silva har varit ett givet inslag i Benficas startelva den här säsongen, och trots sin ringa ålder (20) har han redan noterats för nio landskamper för Portugal.

Publicerad 2024-05-19 09:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto