Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Målsnålt när BP tar emot Trelleborg

Fotbollskanalen

Två jämnstarka lag med varsin förlust i ryggen ska försöka att komma tillbaka på rätt spår. En målsnål tillställning på Grimsta är att vänta.

Brommapojkarna kunde inte följa upp 2-1-segern över Halmstad med en ny viktoria. Man fick trots en bra insats ge vika för AIK senast när man förlorade med knappa 1-2 och Solnaspöket fortsätter att hemsöka dem. BP har i de senaste matcherna sett förbättrat ut och värvningen av Mikkel Jensen från Hammarby är ett nyttigt tillskott. Mikael Nilsson, Markus Karlsson, Richard Henriksson och Joakim Runnemo är fortsatt på skadelistan.

Trelleborg förlorade hemma mot Malmö FF med 0-2 i Skånederbyt föregående helg. MFF var, som oftast, stabilt bakåt och det blev för svår uppgift för hemmalaget att vända det tidiga 0-1-underläget. Backklippan Rasmus Bengtsson har lämnat för bundesliga och Hertha Berlin vilket är ett enormt avbräck. Målvaktstalangen Viktor Noring riskerar att missa matchen på grund av skada.

Annons

Trelleborg är inget märkvärdigt på bortaplan och spelar defensivt, samtidigt som Brommapojkarna snittar ungefär ett mål per hemmamatch. Det luktar en låst tillställning med två lag som tar ut varandra. Spelet på under 2.5 mål i matchen till oddset 1.72 lockar och testas.

Publicerad 2009-08-14 kl 12:06
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto