Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tottenham tar tre nya poäng

Fotbollskanalen

Tottenham såg mycket bra ut under hela vinstmatchen mot Liverpool. Rakt igenom ser laget spännande ut och den här säsongen kan bli mycket rolig för Spurs supportrarna.

Hull höll emot länge i premiären borta mot Chelsea, inte förrän på tilläggstid kunde hemmalaget avgöra genom Didier Drogbas 2-1 mål. I hemmapremiären stundar ett lag som ser ut att bli klart att räkna med i år. Ian Ashbee är långtidsskadad för Tigers och tongivande Jimmy Bullard missar också kvällen match.

Tottenham imponerade såväl offensivt som defensivt mot Liverpool och kunde avgå med en 2-1 seger. Försvararna Bassong och Assou-Ekotto var båda målskyttar senast och tillsammans med Ledley King är de viktiga och intressanta pjäser i Spurs-försvaret. Det offensiva spelet kändes inspirerat och vasst, en klart bättre placering än fjolårets åttondeplats är att vänta för Tottenham den här säsongen om premiärspelet kan bibehållas. Woodgate är dock fortfarande skadad.

Annons

Tottenhams bortaspel var inte det bästa den gångna säsongen, men samtidigt var Hulls hemmadito inte bättre. Gästerna känns mycket heta och har en högkapabel trupp.

Tvåan till runt 1.95 synas direkt.

Publicerad 2009-08-19 kl 09:36
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto