Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Möte med Lukic fick Håkan Ericson att hoppa av

Allsvenskan

Zoran Lukic tog kontakt med Håkan Ericson för att upplysa honom om kraven i Dif. Vilket fick Ericson att tveka.
- Jag är faktiskt överraskad, säger Lukic till fotbollskanalen.se.

Djurgården är nära att komma överens med Qviding om att köpa loss Zoran Lukic, men däremot blir det inget samarbete med Håkan Ericson som Djurgårdens nya manager Göran Aral hade hoppats på. Uppgifter till fotbollskanalen.se gör gällande att Zoran Lukic inte trodde sig kunna jobba med Ericson och var rak om det.

- Det stämmer inte, jag hade inget sådant mandat, säger Zoran Lukic. Det var Håkan Ericson som själv kände att arbetsbelastningen skulle bli för stor och därför inte valde att gå vidare, enligt vad jag har hört. Jag har inte talat med Håkan om det.

Bakgrunden är att Djurgårdens Göran Aral ville ha duon Lukic och Ericson och man talades vid under hösten om att de skulle ta över när klubben sparkade Siggi Jonson och Paul Lindholm. Då kände Lukic att han ville snacka igenom jobbet med Ericson.

Annons

- Jag ringde upp Håkan Ericson och vi tog en lunch och snackade igenom Djurgården allmänt. I och med att jag varit ett antal år i Djurgården kunde jag berätta hur arbetsbelastningen är och vilka krav som ställs på en och att man jobbar mycket mer än vad som står i en kontrakt. Sedan fick han värdera själv hur han skulle agera, säger Zoran Lukic.

Är du förvånad att han inte ville?

- Ja, faktiskt är jag det, men jag lägger inga värderingar i det. Det är å andra sidan klokare att säga nej i förväg än att ge sig på ett jobb man är osäker på.

Hur tror du han hanterat alla skriverier som varit?

- Jag tror inte det har påverkat honom. Vi är offentliga personer och då kan det hända, sedan tror jag inte att han läser allt.

Publicerad 2008-12-11 kl 16:06
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto