Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Stjärna säljs efter sex på plan

Andra ligor och cuper

Den kroatiske mittfältaren Dino Drpic hade sex med sin tjej i mittcirkeln på nationalarenan. Nu ska han säljas.

Drpic har spelat i det kroatiska storlaget Dinamo Zagreb hela karriären och ska enligt frun Nives Celzijus länge ha drömt om att ha sex på plan. Det är oklart när akten genomfördes, men sexet på Maksimir Stadium var noga planerat.
- Dino hade ordnat så att någon skulle slå på ljuset för oss och han fick äntligen genomföra sin dröm om att sex i mitten av en fotbollsplan. Det var väldigt fräckt, säger den välkända kroatiska playboy-tjejen Nives Celzijus i en intervju på serbisk tv.

Nives Celzijus besökte tv-programmet för att marknadsföra sin bok "The Naked Truth". Marknadsföringstricket kanske blev succé för boken, värre lär det blir för maken. Dino Drpic har länge dragits med spelmissbruk och har fått ett lån av klubben för att betala sina skulder. Nu får han leta efter en ny arbetsgivare. Efter att sex-historien uppdagats har klubben fått nog. Den 19 januari bröts hans kontrakt och nu är han uppsatt på transferlistan. Dinamo Zagreb har vägrat att kommentera händelsen.

Annons
Publicerad 2009-01-26 kl 11:22
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto