IFK Värnamo
Västerås SK
Djurgårdens IF - IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ ONSDAG

Häckens Julius Lindberg drog på sig en varning i den 29:e minuten mot Djurgården. Sedan var han involverad i en situation som kunde renderat i utvisning.

Högerbacken var på kontrande Deniz Hümmet i hasorna och domaren Oscar Johnson blåste för frispark. Djurgårdsspelarna ropade på rött kort utan att få gehör.  Där och då bad Lindberg för att han skulle undslippa ytterligare varning, vilket han också gjorde. Men han hävdar att han inte kände någon oro för att få rött kort.

- Nej, absolut inte. Den (tacklingen) var jättebra. Jag tycker det var riktigt dåligt av domaren att ta den (frisparken), sa Lindberg till Max i paus.

Ställningen var 0-0 i halvtid. I den andra halvleken gick Djurgården upp i 2-0-ledning efter mål av Santeri Haarala och Tokmac Nguen. Djurgården vann matchen med 2-1.

Publicerad 2024-09-19 kl 20:39