Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Di Marías avskedsbrev

Johanna Garås blogg

Ángel Di María byter alltså Real Madrids vita tröja mot Manchester Uniteds röda.

Han tog farväl till fansen genom ett exklusivt brev i tidningen Marca, inte den officiella vägen som är vanligast.

Anledningen: att han ville ge sin version och få iväg en känga i riktning mot en icke namngiven person i ledningen – som alla vet är president Florentino Pérez.

marca.750 (2)

”Vilken liten ängel!”

Rubriken i brevartikeln lyder: ”Det var aldrig min önskan att dra”.

”Efter att ha vunnit la Décima begav jag mig till VM med hopp om att nås av en uppskattande gest från ledningen, men så blev det inte. Det har pratats och ljugits mycket. De ville hela tiden sätta stämpeln på mig att jag ville lämna klubben, men så var det inte. Tyvärr passar jag inte någon viss persons fotbollssmak. Det enda jag bad om var något som var rättvist. Jag värdesätter många saker och många av dem har inget att göra med min lön. Jag hoppas kunna finna dem i Manchester United, en av de stora klubbarna i världen med vilken jag hoppas kunna skriva historia.”

Annons

HÄR är brevet i sin helhet på spanska. På engelska HÄR.

Reaktionerna i Spanien lutar mest åt att Di María är en bortskämd diva som ville dubbla sin lön från fyra miljoner euro till åtta. Dessutom verkar många anse att 75+ miljoner euro är en alldeles lysande affär för klubben.

Vissa anser också att argentinaren borde ha gått och gett sin version tidigare, på en presskonferens, i mixed zone, eller en enskild intervju med spansk media. Det här sättet var inte det rätta.

Jag konstaterar bara att det blir tråkigt att inte få se Ángel Di María mer i La Liga.

Publicerad 2014-08-27 10:23

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS