Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

168 Re:Lundh – Anders Svensson

Lundhs pod

Det är tio år sedan jag drog i gång podden Lundh och i sommar kör jag de tio mest lyssnade avsnitten under vinjetten Re:Lundh. På nionde plats kommer intervjun med Anders Svensson från april 2016.

I dag är Anders Svensson mest aktiv i att driva utbildningscenter som heter Skills Academy och poddar även om utveckling av fotbollsspelare. Intervjun med Svensson skedde då det var avsnitt 100 av podden och hans första gästspel var det överlägset mest lyssnade och det var dags att höra honom igen.

I poddintervjun berättade Anders Svensson om hur lätt det var att sluta spela fotboll, att han drömde om att få hjälpa Elfsborg, hur jobbig han var att träna, att Borås-klubben måste ge unga spelare chansen och hur mycket han uppskattar Jörgen Lennartsson. Dessutom talade han om uppståndelsen från första podcast-intervjun, att Erik Hamrén inte förlåtit honom än för vad han sa, att han och gamle kompisen Marcus Allbäck knappt hade någon kontakt då och vad frispråkigheten kostat honom. Givetvis talade han om vad som är viktigt för svensk fotboll att utveckla men även om det dåvarande jobbet som TV-expert, vilka experter som imponerade och varför han hade svårt att kritisera Zlatan Ibrahimovic.

Annons

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Publicerad 2024-06-27 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto