Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

441 - Pontus Jansson

Lundhs pod

Avsnitt 441 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Pontus Jansson. Malmös tidigare lagkapten berättar om turbulensen kring chattgruppen han deltog i, om varför han inte lämnade den tidigare, om skammen som följde avslöjandet, om viljan att be om ursäkt och förklara sig, om varför folk ska tro på hans ursäkt, om de mörka tankarna, om kritiken mot medierna och hur de olika delarna av Malmö FF hanterat honom.

Dessutom talar Pontus Jansson om den svenska läktarkulturen, om hans ändrade syn kring vilka man ska lyssna på, om att alla måste få plats på läktarna, om felet i hans impulsiva uttalanden kring uppstyrda slagsmål och om vilka en förening tillhör men även om den viktiga guldjakten, om det finns en fara med Malmös dominans, om målet med Europa League, om varför landslagsuppehållen är viktiga för honom och om att han inte förstår hur det kunde gå så långt med Hugo Larsson och Jon Dahl Tomasson.

Här hittar du podden med Pontus Jansson:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons

Lyssna här via Acast.

Publicerad 2024-09-12 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto