Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

FCK uppges ha lagt bud på Ekdal - på en tredjedel av Sampdorias pris

Sillybloggen

Albin Ekdal uppges vara högt upp på FC Köpenhamns önskelistan, antingen i vinter eller till sommaren, när hans kontrakt går ut med Sampdoria. Enligt danska BT har klubben haft längre förhandlingar med svensken, men det ska finnas tveksamheter om en övergång nu. Det ska vara priset som bekymrar, dels på grund av den korta tid som återstår på kontraktet, dels då Ekdals ålder talar för att han inte kommer säljas vidare, åtminstone inte för samma pengar.

Men enligt danska Kvart i Bold la storklubben ett bud på Ekdal i förra veckan. Det uppges ligga på 500 000 euro, vilket motsvarar drygt fem miljoner. Sampdoria efterfrågar 1,5 miljoner euro, det vill säga dryga 15 miljoner kronor.

För en knapp vecka sedan slog Sampdorias sportchef Daniele Faggiano fast att Ekdal blir kvar i Sampdoria i vinter.

– Ekdal stannar utan tvekan. Han är en väldigt viktig spelare för Sampdoria, även om han inte startar varje match, sade han till Tuttomercatoweb då.

Mittfältaren har kontrakt i Italien tills i sommar och har ännu inte förlängt. Ekdal har spelat utomlands i 13 år, främst i Italien men även en kortare sejour i Tyskland.

Annons
Publicerad 2022-01-10 08:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS