Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Corriere della Sera: Bajen ett alternativ för Zlatan

Sillybloggen
Juventus - Cagliari
Juventus
Cagliari
STREAMA IDAG 12:25
AIK - BK Häcken
AIK
BK Häcken
STREAMA IDAG 13:30
Djurgårdens IF - Kalmar FF
Djurgårdens IF
Kalmar FF
STREAMA IDAG 13:45
Lazio - Empoli
Lazio
Empoli
STREAMA IDAG 14:55
Bologna - Parma
Bologna
Parma
STREAMA IDAG 14:55
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA IDAG 20:35

Sverige föll mot Polen med 2-0 i den avgörande playoff-finalen och missar därmed VM 2022 i Qatar. En av diskussionerna som har följt efter matchen är vad det innebär för Zlatan Ibrahimovics framtid. 40-åringen har aldrig gjort mål i ett VM-slutspel, vilket har uppgetts motivera honom till att fortsätta spela, men chansen att göra det i vinter är nu borta.

Det har ryktats om att Ibrahimovic kan förlänga med Milan ytterligare ett år, vilket sportchef Paolo Maldini även öppnat för. Italienska Corriere della Sera rapporterar också att ett alternativ för svensken är att spela i Hammarby-tröjan framöver.

Sedan Ibrahimovic köpte aktier i Hammarby hösten 2019 har det spekulerats kring att han kommer avsluta karriären i klubben. Bajens vd Richard von Yxkull har tidigare sagt att han är välkommen om han skulle vilja, i samband med att Ibrahimovic öppnade för att Milan inte är hans sista klubb.

– Om han ska spela för oss i framtiden har jag ingen aning om, det har vi inte pratat om. Det är jättekul att han öppnar en dörr och skulle han vilja det ska jag självklart ta och prata med honom om det, sa von Yxkull då.

Annons

Publicerad 2022-03-30 15:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS