Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Real Madrid-presidentens kryptiska Mbappé-svar: "Det hade jag inte tänkt på"

Sillybloggen
Deportivo Alavés - Barcelona
Deportivo Alavés
Barcelona
STREAMA IDAG 16:05
Sevilla - Real Betis
Sevilla
Real Betis
STREAMA IDAG 18:20
Real Sociedad - Atlético Madrid
Real Sociedad
Atlético Madrid
STREAMA IDAG 20:50

Real Madrid säkrade under lördagen sin trettiofemte ligatitel efter en 4-0-seger hemma mot Espanyol. Det innebär att säsongens första titel är säkrad, innan returmötet med Manchester City i Champions League ska spelas i veckan hemma på Santiago Bernabeu.

Men när klubbens president, Florentino Perez, mötte media efter ligasegern handlade många av frågorna om i fall en viss spelare kan komma att ansluta inför nästa säsong – Kylian Mbappé.

Sedan tidigare har Paris Saint-Germain-stjärnan länkats ihop mycket med Real. Fransmannen sitter på ett utgående kontrakt och det har rapporterats om att han drömt att spela för “Los Blancos” sedan unga dagar. Intresset är dessutom ömsesidigt då Real Madrid fick åtminstone ett bud nekat på fransmannen under sommaren 2021.

I samband med lördagens firande fick Florentino Perez frågan om huruvida Mbappé kommer att finnas med i Real Madrids trupp inför nästa säsong.

Annons

– Är supportrarna spända på att se Mbappé? Det hade jag inte tänkt på, men nu när du säger det så kan det vara sant… Vi får se när vi börjar planera truppen inför nästa säsong, säger Perez till Marca.

Publicerad 2022-05-01 08:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS